لیست اختراعات مريم شبرو


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/08/29
تاریخ ثبت: 1392/08/29
خلاصه اختراع:

در آزمون‌هاي عملكردي سيستم حفاظت از راه دور بر اساس استاندارد IEC60834-1، علاوه بر تجهيزات آزمايشگاهي متداول، نياز به يكسري مدارات تست نيز مي‌باشد كه به صورت تجاري يا صنعتي در بازار وجود ندارند. لذا به منظور تكميل امكانات مورد نياز جهت انجام آزمون‌ها، نياز به ساخت دستگاهي با قابليت‌هاي مورد نياز استاندارد فوق مي‌باشد. محصول اين اختراع به منظور انجام آزمون‌هاي عملكردي دستگاه‌هاي حفاظت از راه دور (TPS) ديجيتال براي نخستين بار در كشور در گروه پژوهشي مخابرات پژوهشگاه نيرو طراحي و ساخته شده است. با استفاده از اين دستگاه مي‌توان كليه آزمونهاي عملكردي مشخص شده در استاندارد IEC60834-1 را بر روي تجهيز TPS ديجيتال انجام داد. اين آزمونها در قالب استاندارد IEC60834-1 به پنج آزمون زير تقسيم مي¬شوند: - اندازه‌گيري زمان انتقال - اندازه‌گيري ميزان امنيت - اندازه‌گيري ميزان قابليت اطمينان - اندازه‌گيري ميزان امنيت در برابر قطع و وصل ناگهاني كانال مخابراتي - اندازه‌گيري زمان بازيابي سيستم در اين طرح، كليه آزمون‌هاي فوق‌الذكر براي سيستم‌هاي TPS ديجيتال با واسط‌هاي مخابراتي E1 و 64kbps مطابق استاندارد ITU-T G.703 پياده‌سازي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/08
تاریخ ثبت: 1392/11/09
خلاصه اختراع:

در حال حاضر عمده ارتباطات مخابراتي در شبكه مخابراتي اختصاصي صنعت برق از طريق سيستم‌هايPLC (Power Line Carrier) مي‌باشد.اين سيستم‌هاي مخابراتي با 4KHz پهناي باند قادر به ارائه سرويس به يك كانال صوت و يك كانال ديتا با نرخ 600bps مي‌باشند و اين درحالي است كه نياز مخابراتي در صنعت برق رو به افزايش است. هم اكنون در برخي پستهاي فشار قوي مسالة جمع‌آوري چندين ديتاي SCADA و انتقال آن‌ها از طريق PLC آنالوگ مطرح مي‌باشد كه به اين منظور بايد به ازاي هر دو پورت ديتاي 600bps يك لينك PLC آنالوگ اختصاص داده شود. استفاده از PLCهاي جديد علاوه بر صرف هزينه با مشكل تخصيص پهناي باند مواجه است. دستگاه مالتي‌پلكسر طراحي شده با استفاده از تكنيك‌هاي مالتي‌پلكسينگ و فشرده‌سازي، قادر است در همان پهناي باند PLC آنالوگ، تعداد بيشتري صوت و داده را ارسال نمايد. اين دستگاه توانايي افزايش ظرفيت PLC‌هاي آنالوگ به سه خط صوت و هشت كانال ديتا با حداكثر نرخ 1200bps در پهناي باند 4KHz را دارا مي‌باشد. اين سيستم بر اساس استاندارد صنعتي IEC 60495 طراحي شده است. با توجه به آنكه در بسياري از پست‌ها، تجهيزات PLC آنالوگ نصب شده است، نياز به افزايش ظرفيت، با استفاده از يك سيستم مالتي‌پلكسر مرتفع مي‌گردد

تاریخ ثبت: 1393/03/02
خلاصه اختراع:

تامين برق مطمئن و بدون وقفه تنها با استفاده گسترده از تجهيزات كنترلي و حفاظتي امكان‌پذير مي‌باشد و تجهيزات حفاظتي نقش مهمي در جلو‌گيري از صدمات ناشي از قطع برق و خاموشي‌هاي سراسري دارند. سيستم حفاظت از راه دور در پست‌هاي انتقال و فوق توزيع جهت ارسال فرامين حفاظتي از طريق محيط مخابراتي مابين دو پست مورد استفاده قرار مي‌گيرد؛ و بصورت واسطه‌اي بين سيستم حفاظت و تجهيزات مخابراتي عمل مي‌نمايد. بنابراين سيستم‌هاي مخابراتي نقش اساسي در دستيابي به قابليت اطمينان و امنيت مورد نياز سيستم‌هاي حفاظت دارند. در حال حاضر از سيستم حفاظت از راه دور آنالوگ كه عموماً امكان ارسال حداكثر چهار فرمان و قابليت اتصال به محيط‌هاي مخابراتي آنالوگ از جمله PLC آنالوگ را دارد، در پست‌هاي فشار قوي استفاده مي‌شود. همچنين با توجه به فراگير شدن استفاده از زير ساخت مخابراتي فيبر نوري در صنعت برق كشور، و سيستم‌هاي داراي انواع واسط ديجيتال، سيستم حفاظت از راه دور با قابليت اتصال به اين محيط‌ها نيز مورد نياز مي‌باشد. هدف از اين اختراع، طراحي و ساخت سيستم حفاظت از راه دور با قابليت اتصال به محيط‌هاي مخابراتي ديجيتال بوده است؛ كه براي نخستين بار در كشور در گروه پژوهشي مخابرات پژوهشگاه نيرو طراحي و ساخته شده و كليه آزمون‌هاي نوعي (Type Test) مطابق استانداردهاي مربوطه را با موفقيت پشت سر گذاشته است. اين محصول قابليت اتصال به شبكه مخابرات ديجيتال از طريق واسط استاندارد G.703 در نرخ‌هاي 64kb/s و 2Mb/s و يا اتصال مستقيم به فيبر نوري و امكان ارسال و دريافت حداكثر هشت فرمان حفاظتي مستقل مطابق نيازهاي حفاظتي صنعت برق كشور را دارد. همچنين پارامترهاي اين محصول قابل تنظيم است؛ بنابراين در انواع مختلف روش‌هاي حفاظتي (direct، permissive و blocking) در پست‌هاي400، 230 و 63 كيلوولت قابل استفاده مي‌باشد.

موارد یافت شده: 3